verwijzers werken bij RUICH 077 7850298

Psychotherapeut

Functie-eisen
Ruich Mentale zorg is op zoek naar een breed georiƫnteerde Psychotherapeut. Wij zoeken een enthousiaste en daadkrachtige persoonlijkheid die op een zelfstandige en flexibele wijze invulling geeft aan deze rol. U beschikt over een afgeronde universitaire opleiding en over een BIG registratie als Psychotherapeut. U bent integer, slagvaardig, inspirerend en innoverend. Op verzoek kunt u een verklaring omtrent gedrag overleggen.
Bedrijfsprofiel
RUICH is een jonge, dynamische GGZ-instelling voor volwassenen waarin ervaren artsen en therapeuten intensief samenwerken vanuit hun eigen discipline en deskundigheid. Wat kunt u van ons verwachten? Ons bedrijf kenmerkt zich door een informele en collegiale sfeer en de filosofie dat aandacht en kwaliteit hand in hand gaan. Wij willen de beste zorg aan onze cliƫnten geven. Dat begint bij onze medewerkers door het bieden van een dynamische werkomgeving, gevarieerd werk, goede ontwikkelingsmogelijkheden en werkbare caseload.
Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsovereenkomst in overleg vast te stellen. De ingangsdatum is zo spoedig mogelijk. Het aantal uren is in overleg vast te stellen. Conform CAO-GGZ.
Herkent u zich in bovenstaande omschrijving?
Wij ontvangen graag uw motivatie met een actueel CV. Via e-mail: sollicitatie@ruich.nl t.a.v. Dhr. D.H. Valize
Via post:
RUICH
t.a.v. Dhr. D.H. Valize
Wilhelminapark 23
5911 EC Venlo

Heeft u inhoudelijke vragen over de vacature? Neem contact op met Dave Valize: tel. 06-18016110